дистрибутери

Партнери на Агромакс Производите на Агромакс се продаваат во продавниците на: Кид-Го, Мар-Вик ( во пазарот во Ѓорче Петров, во ТЦ Буњаковец, на ул. Водњанска карши влезот во Клинички центар, во ТЦ Бисер како и во Зелено пазарче. Исто така Агромакс се продава и во продавницата за здрава храна во Лептокарија и во трговскиот центар во Бутел. Биона (Биокосмос) - во Тц Беверли хилс и во центар кај Сојуз на синдикати (кај Рагуза), како и во Охрид, Велес и Битола. Билна Аптека - Тетово Грин Маркет во Капиштец (Кај млечен) Исто така Агромакс се продава и во продавницата за здрава храна во Лептокарија и во трговскиот центар во Бутел.

за Агромакс

„Агромакс“ е компанија која е основана во 2014 година. Се на наоѓа на влезот во Берово на улица Маршал Тито. Главна дејност на компанијата е сушење на овошје и зеленчук но исто така функционира и одделот за откуп кој во иднина ќе се надополни со ладилници и комори за замрзнување. Во склоп на „Агромакс“ функционира сушара, магацински простор, паркинг, дворно место и стотина кавдрати канцелариски простор. Нашето мото е да просиведуваме сушени происводи без конзерванси, без вештачки бои и шеќери но исто така вршиме и услужно сушење на производи за други партнери.

адреса: АГРО МАКС ДООЕЛ Берово, ул. Маршал Тито бр.15 Берово Р. Македонија        e-mail: agromax.be@gmail.com